Президентският съветник  Михайло Подоляк коментира темата в ТуитърНеобяснимите течове от газопроводите

...
Президентският съветник  Михайло Подоляк коментира темата в ТуитърНеобяснимите течове от газопроводите
Коментари Харесай

Украйна: Необяснимите течове от газопроводите Северен поток са терористична атака от Москва

Президентският съветник  Михайло Подоляк разяснява тематиката в " Туитър "

Необяснимите течове от газопроводите " Северен поток ", открити в Балтийско море, са в следствие от " планувана терористична офанзива " на Москва " против Европейския съюз ", оповестиха през днешния ден от Киев, съобщи Франс прес и Българска телеграфна агенция.

" Огромният теч на природен газ от " Северен поток 1 " не е нищо друго с изключение на планувана терористична офанзива на Русия и акт на експанзия против Европейския съюз ", написа в Туитър Михайло Подоляк, консултант на украинския президент.

Необяснимите течове на този стадий са регистрирани от датски и шведски управляващи от газопроводите " Северен поток 1 ", спрян от началото на септември, и " Северен поток 2 ", който по този начин и не проработи, тъй като не получи оторизация след началото на съветската инвазия в Украйна.

Въпреки че и двата газопровода не работят, тръбите са цялостни с природен газ, което изяснява и течовете.

Подводни детонации са били регистрирани преди да стартират течовете от газопроводите " по-всяка възможност вследствие от детонации ", съгласно шведския Сеизмичен институт.

Според Михайло Подоляк, Русия " желае да дестабилизира стопанската система на Европа и да всее суматоха преди началото на зимата ", въз основата на страховете, че през идващите месеци на континента може да има невиждана рецесия.

" Най-добрият отговор против един тиранин са танкове за Украйна ", написа още Подоляк в Туитър, като прикани за повече доставки на оръжие от Запада за украинската войска, с цел да може да се опълчи на войските на Москва.

 
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР